En Uygun İkinci El Fırınlar Eren Mutfak’ta Sizleri Bekliyor…

Aklınıza gelen tüm ikinci el mutfak ürünlerine Eren Mutfak güvencesi ile sahip olabilirsiniz. Mutfak çok kapsamlı ve geniş bir alandır. Onlarca ekipman bulunduran sistemli bir organizasyonda diyebiliriz. Mutfakta olmazsa olmazlar vardır. Fırın ve ocak bunlardandır.

Fırın ve Ocaklar

    Ocakları inceleyecek olursak; ikili, dörtlü, altılı olanları mevcut. Bunun yanı sıra kuzineler de tercih edilen pişirme araçlarındandır. Fritözler, devrilir tavalar, ızgaralar, hamur ve makarna yoğurma, kesme, doğrama makineleri de pişirme sisteminin diğer ekipmanlarıdır. Ocaklar dışında gazlı ve elektrikli fırınlar, tünel  fırınlar, taş fırınlar, pizza ve lahmacun fırınları, unlu mamul fırınları gibi oldukça çeşitli ve farklı fırınlar mutfak ailesinin vazgeçilmez elemanlarıdır. Mutfakta bir çok yemek pişirme aşamasından geçer hiç pişmeyen yemeklerin dahi içinde bulunan malzemelerden en az bir tanesi pişirme araçlarından biriyle muamele görür.

Pişirme yemekteki mikro biyolojik riskleri en aza indirir ve gerekli sıcaklığa ulaşıldığında organizmalar şayet var ise elemine edilmiş olur. Mutfaklarda, lokantalarda, kafe ve restaurantlarda  mutlaka kullanılan pişirme ekipmanları maliyetli ürünlerdir. Özellikle kısa sürede pişirme sağlayan fonksiyonel özellikler barındıran fırınlar oldukça değişken ve yüksek fiyatlı ürünlerdir. Sıfır ürünler almak kişi ya da işletmeler için zorlayıcı olabilmekte böyle durumlarda da ikinci el ürünler kurtarıcı olmaktadır. Eren Mutfak ikinci el fırın ve ocakların alım satımını yapmaktadır. Sizlerden tam değerine aldığı fırın ve ocak gibi pişirme araçlarını alıcılarına uygun fiyatlara satmaktadır. İkinci el mutfak ekipmanlarını almak kişi için maddi kazanç sağlar. Sağlam ,sistemli çalışan bir ekipmanı uzun yıllar kullanabilirsiniz. Daha önce ikinci el ürünler kullanışlı mıdır adlı yazımızda detaylı olarak değinmiştik .

Sizler de dilerseniz Eren Mutfak güvencesi ile ürünlerinizi satabilir ya da ikinci el ürünler içinden dilediğinizi satın alabilirsiniz. Bizlere web sitemiz üzerinde bulunan whatsapp uygulamasından soru,önerilerinizi yazabilir , bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ürün görsellerinizi bize ulaştırarak fiyat bilgisi alabilirsiniz. Ürünlerinizi  Eren Mutfak ekibi gelip yerinde inceleyebilir alım işlemi ile ilgili gerekli bilgilendirmeleri yapabilir. Her işletmenin mutfağı vazgeçilmezidir. Mutfağa dair her şey için biz Eren Mutfak olarak buradayız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Open chat
Merhaba; Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz ?
Powered by