İstanbul’da İkinci El Mutfak Malzemeleri Alım Satım

    16 milyon kişiyi barındıran metropol  İstanbul’da yüzlerce ikinci el mutfak malzemeleri satan işletme bulunmaktadır. Sektörde faaliyet gösteren bu kadar çok işletme olmasının nedeni talebin de bir o kadar fazla olmasıdır. Elinde mevcut olan ürünleri yenilemek ya da değiştirmek isteyen tüm işletmeler ürünleri sıfırlarıyla ya da ikinci el bir ürün ile değiştirmeyi tercih etmektedirler.

    Talebin çok olması ürün çeşitliliğini de arttırırken, tüketiciler bilinen markaların gözde ürünlerini uygun fiyatlara alma imkanı bulabilmektedir. Bazıları sıfıra çok yakın az kullanılmış ürünler olurken bazıları da bir kaç yıl kullanılmış fakat kullanım ömrü halen devam eden ürünler olmaktadır. Sıfır mutfak malzemelerine oranla ikinci el malzemeler daha uygun fiyatlı ve kullanışlı olmaktadır. En çok kafaya takılan sorulardan biri de ürünlerin çalışma durumudur. İkinci el mutfak ürünleri alırken dikkat edilmesi gerekenler yazımızda da belirttiğimiz gibi bilinmelidir ki kullanım ömrü dolmuş, kullanıma bağlı olarak aşırı kirlenmiş ve paslanmış, kırık ya da ciddi oranda parça eksikliği bulunan mutfak ekipmanlarının alımı ya da satımı yapılmamalıdır. Mutfak ekipmanları her ne olursa olsun temiz olması esastır.

Endüstriyel Mutfak Ekipmanları

Mutfağa dair tüm ikinci el ekipmanları ; buzdolabı, bulaşık makineleri,dondurucu ve soğutucu  dolaplar, ocak ve fırın çeşitleri, çay ve kahve makineleri, mikrodalga ve kuzineler, dondurma ve buz dolapları,benmari, küvet ve gastronom gibi malzemeleri Eren Mutfak’ta bulabilir güvenle alabilirsiniz. Bunun yanında lokanta ve cafe masa, sandalye, koltuk gibi ekipmanlarında ikinci el alım satımı yapılmaktadır.

Sizlerde elinizde var olan malzemeleri yenilemek ya da değiştirmek isterseniz Eren Mutfak bünyesinde ürünleriniz değerlendirilip sizin için en ideal fiyat belirlenmektedir. Satmayı düşündüğünüz ürünleriniz için Eren Mutfak ekibi gelip yerinde inceleme yapmaktadır. İkinci el ürünlerinizi sizden  tam değerine alıp ,Eren Mutfak’tan seçtiğiniz ürünler de size uygun fiyata satılmaktadır. Ürünler ile ilgili bir sorun yaşadığınızda Eren Mutfak destek ekibi size gerekli yardımda bulunacaktır. Unutulmamalıdır ki ürünler ikinci eldir, sıfır değildir. Yine de kullanım sorunu olmayan endüstriyel mutfak ekipmanlarıdır.

Aklınıza takılan tüm sorular, görüş ve taleplerinizi bize web sitemiz üzerinden yazabilir ya da iletişim numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Open chat
Merhaba; Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz ?
Powered by