Eren Mutfak’ta İkinci El Mutfak Malzemelerinde Son Fırsat .! Yetişen Alıyor…

     Bu fırsat kaçmaz… Önceki yazılarımızda da belirttiğimiz gibi Eren Mutfak’ta kış  indirimleri devam ediyor. Yüzlerce ikinci el mutfak ürünü arasından ihtiyacınıza uygun olanı alabilirsiniz. Endüstriyel mutfak ürünlerinin tümü en uygun fiyatlarla Eren Mutfak’ta sizleri bekliyor.

Buzdolabından derin dondurucuya, bulaşık makinesinden yıkama sistemlerine, fırınlardan ocaklara, çay ve kahve makinelerine kadar yüzlerce üründe dev indirimler devam ediyor. Elinizdeki ikinci el mutfak ekipmanlarını satabileceğiniz gibi farklı ürünlerle de değiştirebilirsiniz. Kullanmak istemediğiniz ya da yenisi ile değiştireceğiniz tüm ikinci el mutfak ekipmanlarınızı tam değerine alıyoruz. Yıllara dayanan tecrübemiz ve müşterilerimize sunduğumuz güven ile sektörün en iyi firmalarından olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Elektronik mutfak ekipmanlarının yanı sıra lokanta ve cafelerin masa, sandalye, koltuk gibi ürünlerinde alım satımı yapılmaktadır. Bunun dışında servis ve sunum aşamasında kullanılan benmari, küvet, gastronom ve tezgahları da alıp satmanız mümkündür.

Ürünlerinizi yerinde inceleyelim

En uygun fiyat garantisi ile ikinci el mutfak, lokanta, cafe malzemelerini satın alın veya tam değerine biz sizden satın alalım. Ürünlerinizi gelip yerinde inceleyebileceğimiz gibi bize resimlerini ulaştırarak fiyat isteyebilirsiniz. Sıfır değerinde ikinci el ürünlere kış kampanyasından faydalanarak çok uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz. Hiç kullanılmamış sıfır diye tabir edilen ekipmanlar maliyetli olurken  aynı ürünlerin kullanılmış yani ikinci el olanlarının almak kişilere oldukça büyük bir kazanç  sağlayacaktır. Çalışır durumda, temiz ve sağlam endüstriyel ekipmanlara  Eren Mutfak güvencesi ile sahip olabilirsiniz. Ürünlerin alım ya da satım fark etmez  temiz ve çalışır durumda olmaları esastır. Ağır hasarlı, çalışmasında aksaklıklar olan, kullanım ömrü dolmuş  ürünler ikinci el olarak alınamaz ve satılamaz. Bilinen markaların en çok tercih edilen ikinci el ürünleri ile yeni bir mutfak kurabilir, zamandan ve iş gücünden tasarruf sağlayabilirsiniz.

     İkinci el endüstriyel mutfak ekipman ve malzemelerine dair her türlü alım ve satım işlemleri için Eren Mutfak ile iletişime geçebilirsiniz. Dilerseniz web sitemiz üzerinden bize yazabilir ya da iletişim numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz. Kazançlı ve güvenli alışveriş için Eren Mutfak olarak üzerimize düşeni yapmak için buradayız.  İyi alışverişler dileriz…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Open chat
Merhaba; Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz ?
Powered by